2ona acció d’Units pel Tram

El passat dilluns 24 de juliol, Units pel Tram va realitzar una acció d’informació als membres integrants de la Comissió de Seguiment de la unió dels tramvies abans de la realització d’aquesta. L’acció va consistir en el repartiment de fulls informatius on es donen arguments a favor del tramvia amb frases curtes, i l’enganxada de cartells a la seu de la regidoria de Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

Aquesta acció es va completar divendres 28 de juliol amb una entrega dels mateixos fulls informatius als usuaris de l’estació Glòries del TramBesòs. L’objectiu ha sigut informar de quines són els avantatges de la unió del TramBaix i el TramBesòs per a la Diagonal als actuals usuaris del tramvia.

Hi ha hagut una resposta molt receptiva tant per la gent que va assistir a la Comissió de Seguiment sobre el Tramvia, el dilluns, com pels usuaris del TramBesòs, el divendres.

Gran part dels usuaris saben que existeix el projecte d’unió dels dos tramvies i li donen tot suport. Fins i tot molts usuaris obligats a fer transbord a Glòries se’ns van acostar per explicar-nos la seva experiència personal i fer-nos saber que necessiten la unió pels seus trajectes diaris.

L’anècdota de la jornada va ser que mentres Units pel Tram feia el divendres aquesta campanya informativa, es va poder veure en primera persona com a la Línia 7 de Diagonal a l’alçada de Glòries es va formar un acordió de 3 busos. Un exemple clar que el bus -elèctric o no- no és no és suficient per donar servei a la demanda existent a la Diagonal.Des d’Units pel Tram llancem aquestes accions perquè reivindiquem:

  • La unió de les dues xarxes de tramvia per l’avinguda Diagonal.
  • Que els partits polítics PDECAT i PP deixin de fer boicot al Tramvia per la Diagonal.
  • Que els partits polítics C’s, ERC i CUP recolzin la unió dels tramvies.
  • Que els partits de Govern de l’Ajuntament (Barcelona en Comú i PSC) posin fil a l’agulla a la unió dels tramvies per la Diagonal, i parlin amb els altres partits polítics del consistori per aconseguir el més ampli consens.

Els comentaris estan tancats.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: