1era acció d’Units pel Tram

Avui, dia 26 de juny, Units pel Tram ha realitzat una acció d’informació als usuaris de TRAMBaix, TRAMbesòs i Bus. L’acció ha consistit en el repartiment de fulls informatius explicant qui són els culpables de boicotejar l’unió dels tramvies.

Reivindiquem:

  • L’unió de les dues xarxes de tramvia per l’avinguda Diagonal
  • Que els partits polítics PDECAT i PP deixin de fer boicot al Tramvia per la Diagonal
  • Que els partits polítics C’s, ERC i CUP recolzin la unió dels tramvies
  • Que els partits de Govern de l’Ajuntament (Barcelona en Comú i PSC) posin fil a l’agulla a l’unió dels tramvies per la Diagonal, i parlin amb els altres partits polítics del consistori per aconseguir el més ampli consens.

Els comentaris estan tancats.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: